Acord de inchiriere

Parti ale contractului: 

SC FORMAL  FOR MEN SRL societate comerciala cu raspundere limitat cu sediul in jud Cluj,Loc CLUJ NAPOCA ,avand Cui:35308683, inregistrat Nr reg com: J12/3705/2015, avand cont bancar deschis la Banca ING ,sucursala Cluj, cont Iban RO21INGB0000999905497426 si

Clientul  care va inchiria costume, sacouri  si accesorii si beneficia de servicii auxiliare din partea SC FORMALFORMEN SRL prin Website www.formalformen.com sau de la magazinul nostru.

Prezentul ACORD DE INCHIRIERE reprezinta contractul dintre client  si SC FORMALFORMEN SRL care stabileste termenele si conditiile in care clientul va  furniza informatii, cum va inchiria costume, sacouri  si accesorii si beneficia de servicii auxiliare din partea SC FORMALFORMEN SRL prin Website www.formalformen.com sau de la magazinul nostru.

Conditii generale:

Acest „Acord” contine toti termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de costume, sacouri sau accesorii de la SC FORMALFORMEN SRL prin intermediul www.formalformen.com sau direact de la Magazinului nostru. Clientul este  de acord ca folosirea www.formalformen.com si a serviciilor noastre sunt conforme cu Termenii si conditiile de utilizare a www.formalformen.com si cu Politica de confidentialitate disponibila tot pe www.formalformen.com, care pot fi modificate unilateral.

Nici o alta forma a Termenilor si Conditiilor (preprintate ori disponibile in alta forma) nu este aplicabila inchirierii.

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra in cazul inchirierii doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data SC Formalformen SRL. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin plata cu cardul sau alta forma de plata. Prin bifarea „Accept” ori prin semnarea „Acordului” tiparit, atestati faptul ca aveti varsta legala  si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa (inclusiv card de credit) cu scopul de a inchiria costume, sacouri sau accesorii de la SC Formalformen SRL.

SC Formalformen SRL ofera servicii de inchiriere costume, sacouri sau accesorii. Clientul este cel care face alegerea in ceea ce priveste modelul,culoarea,marimera potrivita.

Acest Acord reprezinta contractul dintre  SC Formalformen SRL  si client si contine conditiile aplicabile pentru inchirierea de costume, sacouri sau accesorii de la SC Formalformen SRL prin intermediul www.formalformen.com sau direact de la Magazinului nostru.Prezentul Acord se completeaza cu informatiile transmise de client  privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin postarea acestuia in footer-ul www.formalformen.com  ori prin inmanarea unui exemplar in magazin. Daca au intervenit erori cu ocazia introducerii datelor de catre dumneavoastra ne puteti trimite un e-mail pe adresa office@formaformen.com. Contractul odata incheiat este stocat de catre SC FORMALFORMEN SRL

Pretul inchirierii, Avansul, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari

Pretul inchirierii este afisat pe site ori in magazin pentru fiecare produs. La acesta se adauga costurile de livrare-retur, asa cum apar listate pe Website, la finalul comenzii (in sectiunea Cosul dumneavoastra) ori asa cum apar pe nota din Magazin. Totalul de plata (format din pretul pentru unul sau mai multe produse si evenutalele costuri de livrare) este cel din comanda finala.

Valoarea garantiei  este in cuantum de 1000 lei pentru fiecare costum inchiriat si 500 lei pentru fiecare sacou inchiriat. In momentul returnarii produselor in termen maxim de 7 zile lucratoare prin virament bancar, SC FORMALFORMEN SRL se obliga sa returneze contravaloarea garantiei percepute.

Totalul de plata este format din pretul pentru unul sau mai multe produse, valoarea garantiei pentru unul sau mai multe produse  si evenutalele costuri de livrare si  este cel din comanda finala.

Modalitati de plata. Plata se poate face cu cardul ori in numerar. www.formalformen.com va debita cardul dumneavoastra cu „Pretul inchirierii” + „Valoarea garantiei” si va va emite factura cu „Pretul inchirierii” si „Valoarea garantiei” imediat ce ati plasat comanda. Prin plasarea comenzii pentru Produse pe Website ori in Magazin, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii” + „Valoarea garantiei”. In Magazin, plata poate fi realizata si in numerar, cash. O rezervare a unui produs (pe Website ori in magazin) reprezinta o comanda, indiferent de data la care doriti sa utilizati produsul, fiind necesar a face plata.

www.formalformen.com va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata la magazin

Optiunea de plata la magazin este disponibila in cazul in care clientul solicita ridicarea produselor comandate de la magazin. .
In momentul in care se efectueaza o comanda cu plata la magazin este necesar sa stabiliti data in care vor fi ridicate produselor. In cazul in care clientul nu se prezinta in data stabilita, www.formalformen.com isi rezerva dreptul de a repune in vanzare produsele dupa 24h.
Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata prin virament bancar

Pentru plata prin virament bancar, www.formalformen.com va emite o factura proforma care va fi trimisa prin email clientului. Dupa efectuarea platii se va emite factura finala si se vor expedia produsele comandate.
Expedierea comenzii se va efectua doar dupa ce plata se inregistreaza la banca. Comenzile nu se expediaza in baza unui OP trimis de catre client.

Plata prin card la ridicarea produselor din showroom

Plata se poate efectua prin intermediul terminalelor POS existente in showroom.
CARDURILE ACCEPTATE: Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Plata online folosind cardul

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.formalformen.com foloseste procesatorul de plati ……………… Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele www.formalformen.com. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.
– Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
– Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii,dumneavoastra.
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Executarea contractului. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre www.formalformen.com ori direct in magazin. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul. Daca ziua livrarii este la mai putin de 10 zile lucratoare, ne autorizati sa executam contractul la data indicata si renuntati la termenul legal de 10 zile lucratoare pentru denuntare. Daca ziua livrarii este la peste 10 zile lucratoare ori daca produsul nu a fost inca livrat, puteti anula comanda.

Denuntarea unilaterala a contractului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Durata inchirierii. Durata fixa a inchirierii este de 7 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul.

Schimbarea produsului. Produsul închiriat poate fi schimbat o singură data. Dacă schimbarea se face cu mai putin de 10 zile, dar nu mai mult de 5 zile inainte de prima zi de inchiriere, iar produsul cu care se schimba are “Pretul inchirierii” mai mic fata de produsul initial, diferenta de pret se considera avans pentru o inchiriere ulterioara, valabil timp de 3 luni. Daca schimbarrea se face cu mai putin de 5 zile inainte de prima zi de inchiriere, diferenta de pret nu se returneaza. Pentru a schimba produsul inchiriat a doua oara se percepe o taxa suplimentara care reprezinta jumatate din „pretul de inchiriere” de lei.

Promotii. Promotiile nu se cumuleaza intre ele. Promotiile si reducerile oferite pentru comenzile online nu mai sunt valabile dupa ce ati beneficiat de asistenta in showroom. De asemenea, promotiile nu sunt valabile pentru comenzile si rezervarile plasate anterior perioadei de desfasurare a promotiilor.

Obligatii noastre fata de dumneavoastra

Livrarea produselor. Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea marimii, culorii si modelului ales, cu intre 5 si 7 zile calendaristice inainte de data indicata prin comanda. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apar in fotografiile de pe Website ori in catalog. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata la livrarea la data si locul indicat prin comanda. In caz de neexecutare, va vom restitui  integral „Pretul inchirierii” si „Valoarea garantiei” percepute , daca a fost deja achitat.

Returnarea produsului neutilizat datorita marimii. Daca produsul nu este marimea potrivita, il puteti returna in 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat sau probat anterior in showroom. In acest caz, va vom livra o alta masura (daca aceasta este disponibila) sau va vom returna integral „Pretul inchirierii” si „valoarea garantiei „ (mai putin eventualele costuri de livrare-retur) in termen de 7 zile lucratoare, prin transfer bancar.

Livrarea . Pentru comenzi, produsele vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de www.formalformen.com. Produsul va fi curatat profesional si livrat gata de purtat. Noi asiguram curatire uscata si verificare atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Termenul de livrare pentru comenzile efectuate pe site-ul www.formalformen.com poate varia intre 24h si 10 zile lucratoare in functie de disponibilitatea produselor. Livrarea se face GRATUIT in tara pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 200 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora. In cazul in care adresa de livrare nu intra in zonele acoperite de catre curierii contractati, www.formalformen.com, nu si asuma expedierea gratuita a comenzilor care depasesc valoarea de 200 Lei. Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 200 lei, se percepe o taxa de curier de minimum 15 lei si care poate sa difere in functie de greutatea şi dimensiunea produselor.
NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

Returnarea produsului. La livrarea produsului, va vom asigura o eticheta de retur a produsului si instructiuni de returnare

Servicii. Pe Website si in magazin, va oferim variate servicii de consiliere in alegerea produsului. Serviciile nu includ garantii privind rezultatul final.

Raspunderea www.formalformen.com. Garantii si despagubiri. Garantiile pe care vi le acordam, pot fi utilizate numai de catre dumneavoastra si nu pot fi transmite ori vandute unei alte persoane. Garantiile acordate sunt enumerate integral in prezentul acord. Garantiile noastre nu se aplica in cazul incalcarii de catre dumneavoastra a obligatiilor ce va revin. Singura despagubire si singura raspundere a www.formalformen.com pentru incalcarea prezentului acord, consta, la alegerea noastra, in inlocuirea, cu eforturi comerciale rezonabile a produsului comandat ori in restituirea „Costurilor inchirierii”care includ”Pretul inchirierii „si „Valoarea de garantiei „ excluzand costul livrarii.

Prezentele garantii sunt singurele acordate. Nicio alta dispozitie, expresa ori implicita, scrisa ori orala (inclusiv garantii privind vanzarea, utilizarea in anumite scopuri ori alte incalcari) privitor la produsele si serviciile noastre nu asigura garantii suplimentare.

Daune directe si indirecte. In niciun caz, www.formalformen.com (ori furnizorii acesteia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca www.formalformen.com a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra. www,formalformen.com (ori furnizorii acesteia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Acord. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afișată pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate si direct in magazinul FORMALFORMEN.

Obligatiile dumneavoastra fata de noi

Primirea produsului. Produsul poate fi ridicat din magazin ori livrat prin curier. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Daca optati pentru livrarea prin curier, aveti obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) www.formalformen.com nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil.

Utilizarea produsului. Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze, altele decat normale. Utilizarea normala acopera pete minore, nasturi lipsa ori fermoare blocate. Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare, sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului, asa cum vi le vom factura, determinate de noi raportat la valoarea de retail a produsului.Preturi care sunt afisate pe www.formalformen.com

Returnarea produsului. Prelungiri ale inchirierii. Va asumati obligatia de a restitui produsul catre www.formalformen.com in Pachetul de Retur la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei in care se termina inchirierea.

Daca pierdeti Pachetul de retur, va asumati obligatia de a returna produsul pe costul dumneavoastra la data de retur si ne veti comunica un numar de identificare a expedierii.

Returnarea peste termen. Clauza penala. Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi debitat de pe cardul dumneavoastra ori va va fi facturat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 40% din „Pretul inchirierii”, insa nu mai mult de 100% din „Pretul de catalog al produsului”. „Costurile de intarziere” sunt calculate pentru fiecare produs din comanda. Daca nu ati returnat produsul in termen de 20 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti datora 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Orice returnare dupa termenul de 20 de zile este sanctionata cu 100% din „Pretul de catalog al produsului” afisat pe www.formalformen.com. Daca platiti aceasta suma, produsul este al dumneavoastra, fara nicio garantie din partea www.formalformen.com

Recuperarea tuturor costurilor. Daca nu veti achita sumele pe care ni le datorati (Pretul inchirierii, Costurile de intarziere, alte sume), suntem nevoiti sa parcurgem proceduri de recuperare. Astfel, va vom imputa prin procedurile legale, toate costurile restante, inclusiv onorariile de recuperare.

Accesul la servicii. 

Accesul la servicii este permis oricarei persoane care acceseaza www.formalformen.com ori care acceseaza serviciile in Magazin. Accesul la servicii este posibil doar prin acceptarea Acordului de inchiriere si a Termenilor si conditiilor pentru Website, inclusiv Politica de confidentialitate.

Excludere. Ne rezervam dreptul de a va inlatura din lista de clienti si de a va refuza pe viitor inchirierea de produse, in cazul oricarei incalcari a prezentului Acord.

Email. Newslettere si campanii. Prin acceptarea acestui acord ori prin semnarea lui, sunteti de acord ca www.formalformen.com sa utilizeze informatiile introduse pe Website ori pe comenzile scrise, inclusiv adresa dumneavoastra de email. Sunteti de acord sa va transmitem informatii periodice si materiale promotionale, cum ar fi newslettere, anunturi, etc.

Datele preluate de la dumneavoastra, in scopul expedierii newsletterelor pot si vor fi folosite de catre www.formalformen.com  in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletterelor se poate face in orice moment prin email printr-un mesaj trimis la adresa office@formalformen.com

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului www.formalformen.com utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.formalformen.com sau asociatii/partenerii/afiliatii.acestuia.
In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul www.formalformen.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site- www.formalformen.com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@formalformen.com

Alte clauze

Prezentul acord, (inclusiv Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate pentru Website) constituie intregul acord intre dumneavoastra si www.formalformen.com cu privire la produsele in cauza si este manifestarea de vointa finala, completa si exclusiva, inlocuind toate acordurile anterioare scrise si orale cu privire la subiectul in cauza. Modificari pot fi facute numai de catre www.formalformen.com. Ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, cu o notificare pentru a va aduce la cunostinta cauza de reziliere sau modificare. Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil. Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline. www.formalformen.com nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivata de cauze de forta majora.