Pasul 1. Alege tipul de croi si stilul sacoului.

Croi de tip “Regular fit”

Acest croi este o reinterpretare a sacoului clasic, cu un croi modern, conferindu-i rafinament și stil. Se poate descrie cu o lungime a spatelui sacoului de 75 cm, revere late și clape de aprox 5 cm.

Croi de tip “Slim fit”

Este un croi modern care trasează cât mai aproape linia corpului. Sacoul se poate descrie  printr-o lungime a spatelui de 73 cm, rever cu lățimea de 6.5 cm, clapele buzunarelor de 4.5 cm și buzunar de piept 2.5 cm.

Croi de tip “Fashion fit”

Acest model Slim cu o lungime a sacoului de aproximativ 72 cm se remarcă printr-un sacou mai scurt recomandat persoanelor care preferă un ‘look’ tineresc, care țin pasul cu tendințele actuale ale modei. Descriere: rever 5.5 cm, buzunar piept 2 cm, clapa buzunar 4 cm, lungime 73 cm.

Pasul 2. Alege mărimea potrivită.

Măsoară dimensiunile din schiță și apoi consultă tabelele de mai jos pentru a afla imediat mărimile de care ai nevoie.

Pasul 3. Livrare si returnare.

Costumul tău va fi gata din timp ca să îl poți proba și să îți poți pregăti accesoriile potrivite. Dacă nu e totul perfect, îți garantăm ca va fi în cel mai scurt timp!

Primești costumul cu 4 zile înainte de eveniment și îl returnezi în maxim 7 zile de la primire. Dacă mărimea nu este bună, se înlocuiește imediat, în limita disponibilităților de marime. În caz contrar se returnează integral contravaloarea achitată. E cât se poate de simplu!