Termeni si conditii

Prin aceste condiţii generale de vânzare se definesc drepturile şi obligaţiile părţilor privind vânzările efectuate prin intermediul siteurilor www.formalformen.com

Ele reglementează toate etapele necesare efectuării unei comenzi.
Aceste condiţii se adresează persoanelor fizice cu vârsta de cel puţin optsprezece ani, care au capacitatea juridică de a contracta precum si persoanelor juridice. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalităţile de mai jos reprezintă acceptul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor www.formalformen.com, reprezentat de SC FORMALFORMEN SRL Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentele condiţii generale de vânzare.
În cazul unei modificări, acestea vor fi aplicate fiecărei comenzi din momentul intrării acesteia în vigoare. www.formalformen.com este reprezentat prin Sc FORMAL  FOR MEN SRL ,LOCALITATEA CLUJ NAPOCA, jud. Cluj, Cui:35308683, Nr reg com: J12/3705/2015, Banca ING ,Iban:RO21INGB0000999905497426,mail:office@formalformen.com,tel :0040744784078

COMANDA ONLINE

Comanda poate fi înregistrată pe site prin introducerea datelor aferente .Poţi plasa comanda online utilizând referinţele articolelor din ofertele vizibile pe site care prezintă oferta sezonului.
În general, informaţiile referitoare la disponibilitatea articolelor îţi sunt oferite în momentul depunerii comenzii. In caz excepţional, se poate întâmpla ca un articol să nu fie disponibil provizoriu, după efectuarea unei comenzi. În acest caz vei fi informat(ă) prin modificarea statusului comenzii plasate online şi articolul va fi automat anulat, iar tu nu vei plăti decât pentru articolele expediate.
Preţurile articolelor FORMALFORMEN prezentate pe site sunt exprimate în lei, inclusiv TVA şi  conţin taxele de transport/ livrare pe teritoriul Romaniei.   Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment.

COMANDA TELEFONICA

Consultantii si operatorii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 12:00 – 20:00. Pentru comenzi telefonice sunati la numerele afisate pe site insa recomandarea noastra este sa plasati comenzile online.

Comenzile efectuate vineri dupa orele 17:00 si in cursul zilelor de sambata si duminica vor fi procesate luni incepand cu orele 12:00.

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Plata articolelor se poate realiza prin:

a)
plata online prin Mobil Pay? Pe www.formalformen.com

b) ramburs, la momentul livrării coletului de către curier.

Poţi alege modalitatea de plată atunci când plasezi comanda prin bifarea uneia dintre opţiuni. 

REDUCERI

Pentru a profita de ofertele promoţionale te rugăm să calculezi reducerea aferentă comenzii tale fără a o cumula cu alte reduceri. Reducerile sunt aplicate la prorata pentru fiecare dintre articole. Preturile finale precum si costul final vor fi afisate in comanda finala precum si in factura fiscala aferenta comenzii dumneavoastra.

LIVRAREA ARTICOLELOR

Articolele sunt expediate la adresa indicată în momentul depunerii comenzii. Livrarea articolelor se realizează prin Curier, în regim colet cu ramburs în termen de aproximativ 2-3 zile lucratoare – in functie si de stocul existent la produse si de termenul de livrare necesar livrarii coletului de firma de curierat(termen care depinde in exclusivitate de compania de curierat). Timpul de livrare este variabil în funcţie de disponibilitatea articolelor. Întârzierile de livrare nu pot fi prevenite în caz de forţă majoră.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.
Raporturile comerciale dintre cumparator si www.formalformen.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul www.formalformen.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).
Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

RETURNAREA UNUI ARTICOL COMANDAT

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.formalformen.com si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de către consumator.
Dreptul de retur, se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.formalformen.com  consumatorul urmand sa completeze Formularul de Retur (care se poate printa din sectiunea “Formular de Retur”) si sa ambaleze corespunzator produsul/produsele(in ambalajul in care a fost primit).
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator si returnarea produsului/produselor.

Este important de știut, faptul că, restituirea produsului se face în contul Clientului, costurile cu trimiterea prodsului fiind suportate de catre Client. Alte obligatii de plata, pe langa costul de retur al produsului, nu exista.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.formalformen.com

INFORMAŢII GENERALE DESPRE ARTICOLE

Te informăm că depunem toate eforturile pentru a-ţi prezenta cât mai fidel culorile articolelor prezentate pe pagina noastra de internet. Eventualele diferenţe de culoare ce pot apărea se datorează suporturilor tehnice pe care sunt reprezentate culorile. Nuanţa culorii pe care o vizualizezi depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor şi echipamentelor folosite la tipar.
Te rugăm să ne contactezi pe email :office@formalformen.com in cazul în care la articolul comandat de tine există o diferenţă de culoare.

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu prevederile art. 12 din Legea nr. 677/2001, în calitate de persoană vizată te informăm că:

  1. a) identitatea operatorului este SC FORMALFORMEN SRL.
  2. b) datele tale sunt prelucrate în scopul realizării obiectului de activitate al firmei SC FORMALFORMEN SRL şi în scop de reclamă, marketing, publicitate
  3. c) în calitate de persoană vizată potrivit dispoziţiilor art. 12-15 din Legea nr. 677/2001 ai dreptul de acces, de intervenţie şi de opoziţie asupra acestor date în condiţiile prevăzute de lege.

CONFIDENTIALITATE

www.formalformen.com se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor / cumparatorilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti, cu exceptia companiei de curierat in vederea expedierii produselor si a companiei care opereaza plata cardului bancar.

Datele solicitate pe acest site sunt cele necesare procesului de facturare, plata si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Clientii  www.formalformen.com vor ramane in proprietatea SC FORMALFORMEN SRL

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate mărcile, textele, comentariile, bibliografia consacrată, ilustraţiile şi imaginile reproduse pe site-ul www.formalformen.com fie ele vizuale sau sonore, sunt protejate sub titlul de drept de autor, drept de marcă, drept de brevet, drept de imagine. Ele reprezintă proprietatea totală a www.formalformen.com .
Orice reproducere sau reprezentare, totală sau parţială este considerată plagiat şi autorul va răspunde civil şi penal în faţa autorităţilor, in cazul in care nu exista un accept scris in acest sens, acord emis de SC FORMALFORMEN SRL.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului www.formalformen.com utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.formalformen.com sau asociatii/partenerii/afiliatii.acestuia.
In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul www.formalformen.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site- www.formalformen.com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@formalformen.com